FSDG Dakar light SODE Jetways not moving

Deutsches Supportforum - für alle deutschsprachigen Anfragen zu FSDG-Produkten
Post Reply
Sersch2882
Posts: 3
Joined: Mon Aug 27, 2018 4:50 pm
FS-Version: FS11

FSDG Dakar light SODE Jetways not moving

Post by Sersch2882 » Mon Aug 27, 2018 4:56 pm

Hello dear develepment group. Ive just bought FSDG Dakar and the textures and everything is working fine. SODE Module shows me
that no triggerble things are detected withing 12km or so, so i cant connect the Gateway to the plane..little bit strange. Latest SODE installed and registred and working fine, but not with this addon. Which steps i must follow to correct this. I have the Configurator also isntalled and put the option to on for static jetways.

I have a screenshot attached.

Please Help
Sincerely yours

Sergej
Attachments
dakarSODE.jpg

User avatar
horst18519
Posts: 1118
Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm

Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving

Post by horst18519 » Tue Aug 28, 2018 8:46 am

In order to use SODE controlled jetways you need to download our SODE link and install the respective content for the FSDG airports you have.

http://fsdg-online.com/tools/54-fsdg-sode-link.html

You'll find more information in the included README as well as in the Dakar manual.
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com

Sersch2882
Posts: 3
Joined: Mon Aug 27, 2018 4:50 pm
FS-Version: FS11

Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving

Post by Sersch2882 » Fri Aug 31, 2018 4:44 pm

Thank you! I will try it.
Sincerely yours
Sergej

Sersch2882
Posts: 3
Joined: Mon Aug 27, 2018 4:50 pm
FS-Version: FS11

Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving

Post by Sersch2882 » Sat Sep 01, 2018 11:58 am

Ok! Now i have another problems, when i use the Aerosoft Airbus A319 series and want to put my destination GOBD for the new dakar airport it says
me NOT IN DATABASE. What should i do? GOOY is still ok, but the FMS cant find the GOBD.

many thanks
Sergej
Attachments
GOBD.jpg

User avatar
horst18519
Posts: 1118
Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm

Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving

Post by horst18519 » Mon Sep 03, 2018 8:58 am

You'll have to update the aircraft's database. Please contact the Aerosoft support on how to do this.
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com

Post Reply