FMEE V4

Support for all FSDG products
Post Reply
vekant
Posts: 11
Joined: Thu Dec 15, 2016 5:48 pm
FS-Version: FS11

FMEE V4

Post by vekant » Mon Jul 10, 2017 5:41 pm

I just tested FMEE on V4 and the scene is gorgeous lighting too. But I have big begaiement. I am at 30 FPS but it is not at all fluid

Do you have a solution ? Thank you

User avatar
horst18519
Posts: 1329
Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm

Re: FMEE V4

Post by horst18519 » Mon Jul 10, 2017 6:09 pm

If you have 30fps I would expect the performance should be fluid - or did you mean you set framerate to be locked at 30 fps (max)?

The new dynamic lights are very performance hungry. Try disabling them (or some other items) using the FSDG Scenery Configurator to improve performance.

In the sim press shift+z to show your current framerate.
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com

vekant
Posts: 11
Joined: Thu Dec 15, 2016 5:48 pm
FS-Version: FS11

Re: FMEE V4

Post by vekant » Mon Jul 10, 2017 11:29 pm

Sorry for the inconvenience, I tried again and it is much better when I have not changed anything .. perfect landscape and perfect work! Hate to see other landscape on your part, especially FIMP

Thank you

User avatar
Er!k
Posts: 175
Joined: Tue Jan 10, 2012 7:14 am
FS-Version: P3Dv4

Re: FMEE V4

Post by Er!k » Tue Jul 11, 2017 7:33 am

Or try MSAA instead of SSAA. Can make a big difference!
i7-4790k @ 4.6Ghz, 16GB RAM, Geforce 1080ti 11GB, Prepar3Dv4.5, Windows 10 1903 x64 Home NL

Post Reply