FSDG Seychelles Two Runways MSFS2020

Flightsim discussions, feedback, small talk - but no support!
Post Reply
Ricardo777
Posts: 3
Joined: Tue Aug 17, 2021 2:43 pm
FS-Version: MSFS

FSDG Seychelles Two Runways MSFS2020

Post by Ricardo777 » Tue Sep 12, 2023 9:44 pm

Hi there, I recently flew into FSIA and noticed two runways - one looks like the default and the other looks like the FSDG runway for FSIA. Am I doing something incorreclty during the installation or is there something wrong? I did read through the Readme for the installation and I do not have any other FSIA content installed. I have attached links with the images of the problem below:

https://imgur.com/w9ya3f3

https://imgur.com/sKjbe9m

User avatar
horst18519
Posts: 2370
Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
FS-Version: MSFS

Re: FSDG Seychelles Two Runways MSFS2020

Post by horst18519 » Thu Sep 14, 2023 7:36 pm

Are you familiar with the package reorder tool in MSFS? If so, please make sure our scenery is sorted below other addons like GSX or traffic addons.
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com

Ricardo777
Posts: 3
Joined: Tue Aug 17, 2021 2:43 pm
FS-Version: MSFS

Re: FSDG Seychelles Two Runways MSFS2020

Post by Ricardo777 » Sat Sep 16, 2023 11:43 pm

This did the trick thank you for the help! :)

Post Reply