It is currently Mon Nov 19, 2018 9:36 am




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving
PostPosted: Mon Aug 27, 2018 4:56 pm 

Joined: Mon Aug 27, 2018 4:50 pm
Posts: 3
Hello dear develepment group. Ive just bought FSDG Dakar and the textures and everything is working fine. SODE Module shows me
that no triggerble things are detected withing 12km or so, so i cant connect the Gateway to the plane..little bit strange. Latest SODE installed and registred and working fine, but not with this addon. Which steps i must follow to correct this. I have the Configurator also isntalled and put the option to on for static jetways.

I have a screenshot attached.

Please Help
Sincerely yours

Sergej


Attachments:
dakarSODE.jpg
dakarSODE.jpg [ 841.69 KiB | Viewed 374 times ]
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving
PostPosted: Tue Aug 28, 2018 8:46 am 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 993
In order to use SODE controlled jetways you need to download our SODE link and install the respective content for the FSDG airports you have.

http://fsdg-online.com/tools/54-fsdg-sode-link.html

You'll find more information in the included README as well as in the Dakar manual.



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving
PostPosted: Fri Aug 31, 2018 4:44 pm 

Joined: Mon Aug 27, 2018 4:50 pm
Posts: 3
Thank you! I will try it.
Sincerely yours
Sergej


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving
PostPosted: Sat Sep 01, 2018 11:58 am 

Joined: Mon Aug 27, 2018 4:50 pm
Posts: 3
Ok! Now i have another problems, when i use the Aerosoft Airbus A319 series and want to put my destination GOBD for the new dakar airport it says
me NOT IN DATABASE. What should i do? GOOY is still ok, but the FMS cant find the GOBD.

many thanks
Sergej


Attachments:
GOBD.jpg
GOBD.jpg [ 628.78 KiB | Viewed 328 times ]
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Dakar light SODE Jetways not moving
PostPosted: Mon Sep 03, 2018 8:58 am 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 993
You'll have to update the aircraft's database. Please contact the Aerosoft support on how to do this.



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: