Dynamique light Dakar

Support for all FSDG products
Post Reply
vekant
Posts: 11
Joined: Thu Dec 15, 2016 5:48 pm
FS-Version: FS11

Dynamique light Dakar

Post by vekant » Mon Jun 25, 2018 10:27 pm

hello, i love dakar! very nice scene =) but when I leave from an airport to Dakar and I arrive at night, the dynamic lighting does not work .. do you have a solution? thank you

kévin,

User avatar
horst18519
Posts: 1042
Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm

Re: Dynamique light Dakar

Post by horst18519 » Tue Jun 26, 2018 8:35 am

Did you use the config tool to activate the dynamic lights?
Because of the big number of lights and their performance impact we decided to make them optional, something we did not do for our previous LITE airports.
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com

AFR6752
Posts: 64
Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
FS-Version: FSX

Re: Dynamique light Dakar

Post by AFR6752 » Tue Jun 26, 2018 1:21 pm

horst18519 wrote:Did you use the config tool to activate the dynamic lights?
Because of the big number of lights and their performance impact we decided to make them optional, something we did not do for our previous LITE airports.
P3D 4.3 claims to greatly improve performance using dynamic lights.

vekant
Posts: 11
Joined: Thu Dec 15, 2016 5:48 pm
FS-Version: FS11

Re: Dynamique light Dakar

Post by vekant » Tue Jun 26, 2018 3:37 pm

yes I'm activated, in fact when I start a scenario directly to dakar at night I have the lights, but when I start for example Paris CDG and I fly to Dakar lighting does not work. I'm installing tonight 4.3 I'll tell you if it corrects. thank you

AFR6752
Posts: 64
Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
FS-Version: FSX

Re: Dynamique light Dakar

Post by AFR6752 » Sat Jun 30, 2018 1:52 am

vekant wrote:yes I'm activated, in fact when I start a scenario directly to dakar at night I have the lights, but when I start for example Paris CDG and I fly to Dakar lighting does not work. I'm installing tonight 4.3 I'll tell you if it corrects. thank you
That used to be a bug in p3d... I think... the dynamic lights only activated on departure. Try P3D 4.3 I'll fly at night there Sunday to try myself.

Post Reply