It is currently Tue Dec 11, 2018 8:44 pm




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dynamique light Dakar
PostPosted: Mon Jun 25, 2018 10:27 pm 

Joined: Thu Dec 15, 2016 5:48 pm
Posts: 10
hello, i love dakar! very nice scene =) but when I leave from an airport to Dakar and I arrive at night, the dynamic lighting does not work .. do you have a solution? thank you

kévin,


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dynamique light Dakar
PostPosted: Tue Jun 26, 2018 8:35 am 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 1004
Did you use the config tool to activate the dynamic lights?
Because of the big number of lights and their performance impact we decided to make them optional, something we did not do for our previous LITE airports.



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dynamique light Dakar
PostPosted: Tue Jun 26, 2018 1:21 pm 

Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
Posts: 79
horst18519 wrote:
Did you use the config tool to activate the dynamic lights?
Because of the big number of lights and their performance impact we decided to make them optional, something we did not do for our previous LITE airports.

P3D 4.3 claims to greatly improve performance using dynamic lights.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dynamique light Dakar
PostPosted: Tue Jun 26, 2018 3:37 pm 

Joined: Thu Dec 15, 2016 5:48 pm
Posts: 10
yes I'm activated, in fact when I start a scenario directly to dakar at night I have the lights, but when I start for example Paris CDG and I fly to Dakar lighting does not work. I'm installing tonight 4.3 I'll tell you if it corrects. thank you


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dynamique light Dakar
PostPosted: Sat Jun 30, 2018 1:52 am 

Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
Posts: 79
vekant wrote:
yes I'm activated, in fact when I start a scenario directly to dakar at night I have the lights, but when I start for example Paris CDG and I fly to Dakar lighting does not work. I'm installing tonight 4.3 I'll tell you if it corrects. thank you


That used to be a bug in p3d... I think... the dynamic lights only activated on departure. Try P3D 4.3 I'll fly at night there Sunday to try myself.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: