It is currently Wed Dec 13, 2017 7:30 am




 Page 5 of 5 [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Sun Oct 01, 2017 8:14 pm 

Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
Posts: 54
horst18519 wrote:
Gate 2 is the A380 gate, that's why we decided to make the next gates smaller ones so the big birds don't interfere with each other.

But Gate 5 is the gate served by another heavy jet and it fits just like in the real world. Emirates park at Gate 5 even when Gate 2 is occupied by another heavy.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Tue Oct 03, 2017 3:07 am 

Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
Posts: 54
I fixed SODE if you change in the sode xml for vobl the AfcadGateName= to GATE from PARKING

GSX will now see both jetways and connect when parking at a gate.

I still need assistance getting the front jetway attached to door 1L and the rear can then attach to door 2L. But too close is the message sode says for the front jetway connecting to 1L on my pmdg 77w. Thank you this is the last issue I am having.

before taking off I find one more problem the clearance delivery comm frequency in the afcad is not


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Tue Oct 03, 2017 8:47 am 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 751
I'll check the frequencies but they should be according to the real ones in the charts.

We'll probably update the SODE xml to allow direct access through GSX.



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Online
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Wed Oct 04, 2017 4:14 pm 

Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
Posts: 54
horst18519 wrote:
I'll check the frequencies but they should be according to the real ones in the charts.

We'll probably update the SODE xml to allow direct access through GSX.

Will you be able to make the radius of gate 5 at least 36meters for a 777 to park either my aircraft or an AI, and adjust SODE for this gate and others to allow 2 jetways to connect? Thank you.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Wed Oct 04, 2017 6:06 pm 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 751
You can edit the AFD file for your personal needs if you want to. Unlike v1.0 this should be possible in v1.1.



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Online
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Wed Oct 04, 2017 6:49 pm 

Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
Posts: 54
horst18519 wrote:
You can edit the AFD file for your personal needs if you want to. Unlike v1.0 this should be possible in v1.1.

I can edit, but sode still does not connect both Jetways. The front Jetway says "too close" and does not connect to door 1L


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Mon Oct 09, 2017 8:28 pm 

Joined: Mon Oct 09, 2017 8:22 pm
Posts: 2
NO BUG REPORTING:
------------------------

1) Thank you for the Bangalore airport (India and surrounding areas) as neglected area in simming.

2) For a great price.

3) please consider doing something similar for Chennai, Cochin, Trivandrum, Mangalore (with tons of coconut trees).


4) Could we get a bgl file with static aircrafts for Bangalore airport? I use UTLive and when I start I get no aircraft at the airport... I thought the UTLive was not working.. after a while, I sit there, I see AI coming in.. I left my PC on and went to sleep and in the morning, every spot was occupied with an aircraft.. Not sure when when I start from Bangalore there are no AIs.. Could be UT Live issue with no traffic originating from VOBL? Needto check that one,


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Mon Oct 09, 2017 8:39 pm 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 751
I'm not familiar with UTlive, but usually you have traffic at the airport if you use a traffic add-on (like MyTraffic, WoAI or similar).



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Online
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Tue Oct 10, 2017 3:31 pm 

Joined: Mon Oct 09, 2017 8:22 pm
Posts: 2
ITs Flight 1's Ultimate Traffic Live


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Tue Oct 10, 2017 7:49 pm 

Joined: Sat Sep 02, 2017 9:02 pm
Posts: 54
Manny wrote:
NO BUG REPORTING:
------------------------

1) Thank you for the Bangalore airport (India and surrounding areas) as neglected area in simming.

2) For a great price.

3) please consider doing something similar for Chennai, Cochin, Trivandrum, Mangalore (with tons of coconut trees).


4) Could we get a bgl file with static aircrafts for Bangalore airport? I use UTLive and when I start I get no aircraft at the airport... I thought the UTLive was not working.. after a while, I sit there, I see AI coming in.. I left my PC on and went to sleep and in the morning, every spot was occupied with an aircraft.. Not sure when when I start from Bangalore there are no AIs.. Could be UT Live issue with no traffic originating from VOBL? Needto check that one,


I read UT forums and are you on the latest version? There is a bug in it you should find an earlier version it is one discussion in their locked support forums talking about the developer took time off for health reasons and is coming back hopefully to update it again. As you describe the bug is making AI aircrafts not land often and just appear at destinations and other issues.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: FSDG Bangalore v1.0 (Issues/Bugs)
PostPosted: Thu Oct 19, 2017 1:24 pm 

Joined: Tue Sep 12, 2017 11:54 am
Posts: 3
FSDG VOBL V1.2 isnt so good afterall..

GSX doesnt work... The ILS headings for both the runways are interchanged....

Please release a proper scenery for Gods sake...


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 5 of 5 [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], horst18519 and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron