It is currently Thu Apr 26, 2018 11:12 pm




 Page 1 of 1 [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2 towers at fmee
PostPosted: Wed Jan 03, 2018 3:42 pm 

Joined: Thu Sep 07, 2017 1:08 pm
Posts: 17
Hi
I just realized that I have 2 control towers, which file should I disable or why I have this problem please?

Thank you.


Attachments:
fmee towers.jpg
fmee towers.jpg [ 387.96 KiB | Viewed 409 times ]
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 towers at fmee
PostPosted: Wed Jan 03, 2018 5:25 pm 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 847
It looks like you used another FMEE scenery before installing FSDG-Reunion. Could that be the case? We excluded all objects that are listed "below" in the scenery library, maybe there's another addon listed above?

Please also make sure to disable static jetways in the config tool if you use SODE or generic animated jetways. ;-)



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 towers at fmee
PostPosted: Wed Jan 03, 2018 6:45 pm 

Joined: Thu Sep 07, 2017 1:08 pm
Posts: 17
yes, I used another scenery but without installer, I just chose the directory "scenery" in the library. Now it is disabled, there should not be any active files.
I do not understand.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 towers at fmee
PostPosted: Wed Jan 03, 2018 7:52 pm 
User avatar

Joined: Thu Dec 15, 2011 4:28 pm
Posts: 847
No installer? There were probably some files that were copied into another active scenery folder.



_________________
- Thorsten -

Image
FSDG-online.com
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 towers at fmee
PostPosted: Thu Jan 04, 2018 8:56 am 

Joined: Thu Sep 07, 2017 1:08 pm
Posts: 17
ok thanks, can not find these files. The only solution would be to reinstall everything properly. I prefer for now to leave the 2 towers.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 towers at fmee
PostPosted: Sat Jan 06, 2018 6:28 pm 

Joined: Sat Jan 06, 2018 6:15 pm
Posts: 2
MOISE wrote:
ok thanks, can not find these files. The only solution would be to reinstall everything properly. I prefer for now to leave the 2 towers.



In the original FSDG-Reunion has a fault: The default control Tower is included in the AFD.

Image



The enhanced original-AFD without Control Tower:
AFX_FMEE_without_default_tower

My AFD with some improvements (Parkingspots enhanced -size, assignments, more for Heavy's-, added Crosswind Runway, removed default Control-Tower, some minor changes)
AFX_FMEE_enhanced_v1.5

Instruction:
1. Go to your FSDG Reunion-Folder
2. Rename AFX_FMEE.BGL to: AFX_FMEE.OFF
3. Copy one of my BGL to this folder
4. FINISHED - no default Tower


Have fun,
Urmel81


Attachments:
AFX_FMEE_enhanced_v1.5.zip [6.64 KiB]
Downloaded 19 times
AFX_FMEE_without_default_tower.zip [6.44 KiB]
Downloaded 16 times
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 towers at fmee
PostPosted: Sun Jan 07, 2018 5:27 am 

Joined: Thu Sep 07, 2017 1:08 pm
Posts: 17
Thank you very much Urmel8 :)
You can not imagine how you helped me.
I had other important problem with this scene that are now resolved, such as AI planes that did not take off, it remained stuck at the stop just in front of the track.
Thanks again.

Urmel81 wrote:

The enhanced original-AFD without Control Tower:
AFX_FMEE_without_default_tower

My AFD with some improvements (Parkingspots enhanced -size, assignments, more for Heavy's-, added Crosswind Runway, removed default Control-Tower, some minor changes)
AFX_FMEE_enhanced_v1.5

Instruction:
1. Go to your FSDG Reunion-Folder
2. Rename AFX_FMEE.BGL to: AFX_FMEE.OFF
3. Copy one of my BGL to this folder
4. FINISHED - no default Tower


Have fun,
Urmel81


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: 2 towers at fmee
PostPosted: Sun Jan 07, 2018 9:45 am 

Joined: Sat Jan 06, 2018 6:15 pm
Posts: 2
No problem,

when you want more help for AI, visit the Alpha India Group (Freeware AI Enthusiast Group).
http://www.alpha-india.net/forums/index.php?topic=26287.0



MOISE wrote:
Thank you very much Urmel8 :)
You can not imagine how you helped me.
I had other important problem with this scene that are now resolved, such as AI planes that did not take off, it remained stuck at the stop just in front of the track.
Thanks again.

Urmel81 wrote:

The enhanced original-AFD without Control Tower:
AFX_FMEE_without_default_tower

My AFD with some improvements (Parkingspots enhanced -size, assignments, more for Heavy's-, added Crosswind Runway, removed default Control-Tower, some minor changes)
AFX_FMEE_enhanced_v1.5

Instruction:
1. Go to your FSDG Reunion-Folder
2. Rename AFX_FMEE.BGL to: AFX_FMEE.OFF
3. Copy one of my BGL to this folder
4. FINISHED - no default Tower


Have fun,
Urmel81


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 8 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron